Kliko këtu
Prokurim
Ekonomi
KESCO mbi 120 milionë € borxh KEK-ut e KOSTT-it, rëndohet funksionimi financiar i ndërmarrjeve

Miliona euro borxh të papaguara ndaj dy ndërmarrjeve kosovare i posedon Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO). KESCO...

Energji
KESCO mbi 120 milionë € borxh KEK-ut e KOSTT-it, rëndohet funksionimi financiar i…

Miliona euro borxh të papaguara ndaj dy ndërmarrjeve kosovare i posedon Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO). KESCO...

Vendimi i Apelit për tarifat e rrymës, ZRRE apelon në Gjykatën Supreme

Zyra e Rregullatorit për Energji njofton se ka marrë aktvendimin e Apelit për pezullimin e vendimit për shtrenjtimin e rrymës....

Gjykata e Apelit pezullon vendimin e ZRRE-së për tarifat e reja të energjisë…

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë – Departamentit për Çështje Administrative, me të cilin...

Shëndetësi
Shqetësuese/ Për katër muaj, 487 raste të regjistruara me kancer në Kosovë

Klinika e Onkologjisë në QKUK është qendra kryesore për luftimin e sëmundjeve të kancerit në Kosovë. Sfida kryesore e kësaj...

Rifat Latifi, ministër me “korrospodencë”

Ministri i Shëndetësisë Rifat Latifi, me të marrë detyrën është zotuar se do t’i zgjidhë disa probleme në sektorin e...

Misioni ynë: Instituti për Hulumtime Front “Front” është themeluar në prill të vitit 2021 dhe ka për qëllim realizimin e hulumtimeve gazetareske dhe analizave të mirëfillta ekonomike dhe politike.

Vizioni ynë: Në të gjitha raportet vendore dhe ndërkombëtare Kosova llogaritet ndër shtet me shkallë të lartë të korrupsionit. Ne synojmë që nëpërmjet monitorimit të procesit të prokurimit, të raportojmë për të gjitha rastet ku dyshohet se ka korrupsion me qëllimin që të ndikojmë sado pak në luftimin e këtij fenomeni negativ.

Enis Veliu
Drejtor Ekzekutiv
Lavdim Hamidi
Menaxher i programeve
Gent Selani
Drejtor Kreativ
PROF.ASS.DR. IBISH MAZREKU
Economist (Chairman of the Board)
Dr. Anton Pançev
Doctor of political sciences (Member of the Board)
Mr. Milaim Shefkiu
Senior Journalist (Member of the Board)
Ms. Pranvera Behluli – Restelica
Senior Journalist (Member of the Board)